marți, 24 septembrie 2013

Incercari esuate...

<3Stii ce se intampla cand nu esti obisnuita sa fii iubita? Se intampla ca nu ai incredere in nimeni, preferi sa stai singura, sa nu te increzi in vorbele nimanui. Refuzi incercarea nevinovata  de a se apropia de tine a fiecarui baiat. Refuzi sa crezi in vorbele lor, iar atunci cand cineva iti spune "te iubesc" raspunzi cu un zambet si gandesti "da, cum sa nu". Asta se intampla cand nu esti iubita, iar cand gasesti pe cineva care te iubeste cu adevarat, mori de frica ca nu e adevarat si ca doar vrea sa te abureasca, si-l pierzi... Cand ai langa tine ceea ce ai nevoi respingi si pierzi, preferand sa tii langa tine pe cineva ce te raneste si doar te foloseste... Sunt rare persoanele ce vor sa-ti aduca zambetul pe buze, iar cele ce sunt capabile sa-ti ofere lacrimi la fiecare minut ce trece le gasesti la fiecare pas. Daca 9 din 10 baieti ti-au gresit nu inseamna ca al 11-lea o va face si el.

Un comentariu:

  1. Buna, Deea. Da, stiu :) Cred ca si tu esti una din cele care " nu sunt obisnuite sa fie iubite ", din moment ce ai scris despre asta. Constientizarea e primul pas, iar pentru al doilea pas intervine CURAJUL! :) Inca mai cred ca se poate schimba ceva, in spatele acestor cuvinte.
    P.S.: Frumoase articolele... intamplator am dat peste blogul tau. Ma regasesc in ceea ce scrii... si aici, si in alte postari. Continua sa faci asta, iar apoi gaseste curajul sa fii asa cum iti doresti :) :*

    RăspundețiȘtergere